BİGİAD'ın Tatvan Belediye Ziyareti

Kategori Kategori: Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 128 Okunma | 07 Mayıs 2008 15:55:18

BİGİAD'ın Tatvan Belediye Ziyareti

BİGİAD, Mehmet Zeki Peker, başkanlığında ve yönetim kurul üyelerinden oluşan heyetle Bitlis gezisine ilk olarak Tatvan belediyesini ziyaret etmeleriyle başladı. Tatvan belediyesini ziyaret eden BİGİAD üyeleri Tatvan belediye başkanından Tatvan ile ilgili bazı bilgiler aldılar.

Tatvan belediye başkanı Mehmet Emin Peker’in Tatvan’ın konumu ve turizme yönelik çalışmalarını belirterek şunları ifade etti; “Bitlis’te özellikle Tatvan ilçemiz, turizme yönelik çok elverişli bir konuma sahiptir. Bir taraftan Van gölü diğer bir taraftan dünya harikalarından biri olan Nemrut krater gölü ve dağı, aynı zamanda yeni yeni tanıtımına başlanılan ve dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yerini alacak olan Bitlis Nemrut kayak merkezimizin oluşu Tatvan’a ve Bitlis’e turizm açısından çok destek sağlayacaktır. Aynı zamanda Tatvan ilçemiz, Türkiye’nin en uzun sahiline sahiptir. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bu imkan sadece Bitlis ilimizde var. Bunu iyi değerlendirirsek Bitlis ilinin bir çok sorunlarını çözmüş olacağımızın kanaatindeyim” dedi.
 
Radyo 13
 | Puan: 10 / 5 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış



 RSS Kaynağı Haberler  | Gizlilik   |  Destek Verdiklerimiz   |  Reklam   | Üste Git


İçerik ve Tasarım Timuçin HAN; İzmir - 2002-2007 © Tüm Hakları Saklıdır
Posta Adresi:  Bitlisim.Com P.K. 2, 35161, Buca / İzmir - Türkiye E-Posta: info@bitlisim.com
Bitlisim.Com'un temel amacı Bitlis'in kültürel özelliklerinin sürekli hatırlanmasına, genç nesillere aktarılmasına yardımcı olmak ve Bitlis'in tanıtımına katkıda bulunmaktır.  İçerikteki herhangi bir yazım hatası veya yanlışlıktan Bitlisim.Com sorumlu tutulamaz. 
Haberler alıntı olmayıp direk kaynaklarından iletilmiştir / alınmıştır. Haberlerin doğrulukları kaynaklarının sorumluluğundadır.