
Bigiad'tan Bifem'e ziyaret
Bitlis'li girişimci iş adamları derneği Başkanı Mehmet Zeki Peker ve Bigiad yöneticilerinden Ali Oto, Mehmet Aktosun, Seracettin Günbay ve Necdet Aldagül Bitlis Folklor eğitim merkezi'ni ziyaret ettiler. 7 Mayıs Salı günü saat 20:00'da gerçekleşen ziyarette Bifem yöneticileri tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar.
Bigiad gibi genç bir oluşumun Bifem gibi genç bir oluşumu ziyaret etmesi Bitlis'te herkesim tarafından taktirle karşılandı. Bitlis'li ünlü ses sanatçılarından Edip Pürmüs'ün söylediği şarkılar eşliğinde çiğ köfteler yendi ve kalkıldı. Ziyaretten sonra menuniyetini ifade eden Bifem başkanı Cüneyt Tutgaç şu şekilde konuştu; bu birbirinden değerli ağbilerimizin derneğimizi ziyaret etmeleri bizi ziyadesiyle memnun kılmıştır.
Bigiad son yıllarda ilimizin önder sivil toplum örgütlerinden biri olmuş, hızla büyümekte olduğunu görüyor ve heyecanla izliyoruz. Bu kurumun çatısı altında bir araya gelmiş birbirinden değerli bu ağbilerimizi örnek alıyor, kendilerine tüm çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilliyoruz. Şeklinde duygularını ifade etti.
Güroymak Gazetesi