Bigiad'tan Bifem'e ziyaret

Kategori Kategori: Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 368 Okunma | 10 Mayıs 2008 15:00:20

Bigiad'tan Bifem'e ziyaret

 
Bitlis'li girişimci iş adamları derneği Başkanı Mehmet Zeki Peker ve  Bigiad yöneticilerinden Ali Oto, Mehmet Aktosun, Seracettin Günbay ve Necdet Aldagül Bitlis Folklor eğitim merkezi'ni ziyaret ettiler. 7 Mayıs Salı günü saat 20:00'da gerçekleşen ziyarette Bifem yöneticileri tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar.
 
Bigiad gibi genç bir oluşumun Bifem gibi genç bir oluşumu ziyaret etmesi Bitlis'te herkesim tarafından taktirle karşılandı. Bitlis'li ünlü ses sanatçılarından Edip Pürmüs'ün söylediği şarkılar eşliğinde çiğ köfteler yendi ve kalkıldı. Ziyaretten sonra menuniyetini ifade eden Bifem başkanı Cüneyt Tutgaç şu şekilde konuştu; bu birbirinden değerli ağbilerimizin derneğimizi ziyaret etmeleri bizi ziyadesiyle memnun kılmıştır.
 
Bigiad son yıllarda ilimizin önder sivil toplum örgütlerinden biri olmuş, hızla büyümekte olduğunu görüyor ve heyecanla izliyoruz. Bu kurumun çatısı altında bir araya gelmiş birbirinden değerli bu ağbilerimizi örnek alıyor, kendilerine tüm çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilliyoruz. Şeklinde duygularını ifade etti.
 
Güroymak Gazetesi
 | Puan: 10 / 8 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Hayalinizdeki Bitlis'i Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    







 RSS Kaynağı Haberler  | Gizlilik   |  Destek Verdiklerimiz   |  Reklam   | Üste Git


İçerik ve Tasarım Timuçin HAN; İzmir - 2002-2007 © Tüm Hakları Saklıdır
Posta Adresi:  Bitlisim.Com P.K. 2, 35161, Buca / İzmir - Türkiye E-Posta: info@bitlisim.com
Bitlisim.Com'un temel amacı Bitlis'in kültürel özelliklerinin sürekli hatırlanmasına, genç nesillere aktarılmasına yardımcı olmak ve Bitlis'in tanıtımına katkıda bulunmaktır.  İçerikteki herhangi bir yazım hatası veya yanlışlıktan Bitlisim.Com sorumlu tutulamaz. 
Haberler alıntı olmayıp direk kaynaklarından iletilmiştir / alınmıştır. Haberlerin doğrulukları kaynaklarının sorumluluğundadır.